VÅRA TJÄNSTER

ScaleUp Group erbjuder olika nivåer av coachning för att passa dig och ditt behov. 

 

ScaleUp Tillväxtprogram

Di ScaleUp Academy

Vårt omfattande tillväxtprogram vänder sig till företag som kommit en bit i sin utveckling. Omsätter 15-250 miljoner, har en befintlig ledningsgrupp och är redo att ta sitt företag till nästa nivå.
Passar bra för företag som stagnerat i omsättning, som behöver utveckla en ny och hållbar strategi och som vill ta en marknadsledande position inom sin bransch. Alternativt för företag som växt väldigt fort och behöver sätta en organisatorisk tydlighet och struktur för fortsatt tillväxt.


Programmet pågår under 12 månader och innehåller 11 träffar. Det riktar sig till hela ledningsgruppen.

Läs mer om programmet och anmäld dig på http://www.di.se/scaleup

  

Individuell Coachning

ScaleUp Group erbjuder skräddarsydd coachning anpassat efter var du som företagsledare eller chef befinner dig just nu. Olika företag har kommit olika långt i sin utveckling och här erbjuds hjälp inom specifika områden efter behov och prioritet. Har du bestämt dig för att ta företaget till nästa nivå men är osäker på var du ska börja? Då rekommenderar vi att du gör ScaleUp-testet tillsammans med dina kolleger som du finner i huvudmenyn. Kontakta annars en coach för en kostnadsfri konsultation så hjälper vi dig komma igång.